Πηγή Γρύλλη

Λίγα λόγια για μένα
Γεννήθηκα στην Πάτμο.
Ζυμώθηκα με τα ηλιοβασιλέματα, κρυφάκουσα τα μυστικά των γλάρων και τους αυτοσχέδιους στίχους στα τραγούδια των ψαράδων.
Κι όταν οι θύμισες, οι αγάπες, τα όνειρα κι οι καημοί ξεχείλισαν τα σεντούκια της ψυχής, άρχισαν να γίνονται λέξεις κι οι λέξεις ιστορίες. Ιστορίες για τα παιδιά που λάτρεψα και υπηρέτησα σαν εκπαιδευτικός και ιστορίες για τους ανθρώπους που θαύμασα και πόνεσα.
Βραβεύτηκα δύο φορές από τη «Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά» για τα βιβλία μου: «Ένα αλλιώτικο καβουράκι» και «Πάντα θα σ΄ αγαπώ παππού». Στον διαγωνισμό με θέμα την «Αρχαία Ελεύθερνα», ευτύχησα να βραβευτεί η ιστορία μου και να εκδοθεί από τις εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο. Διήγημά μου με θέμα «Το σχολείο», βραβεύτηκε στο διαγωνισμό «Στέλιος Ξεφλούδας».
Έχει εκδοθεί το έμμετρο παραμύθι μου «Στο πόδι το χταπόδι». Επίσης «Η Αφροδίτη και το μήλο» στη σειρά Ιστορίες από τον Όλυμπο των εκδόσεων the Book Project. Συμμετείχα στη συλλογική έκδοση διηγημάτων Δωδεκανησίων συγγραφέων, όπως επίσης και στις «Μικρές ιστορίες για μεγάλους», με παραμύθια για ηλικιωμένους.