Σχολεία & Εκπαιδευτικοί

Η ομάδα μας σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό για τις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης και συνεργάζεται με σχολικές ομάδες στη δημόσια εκπαίδευση, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ιδιώτες εκπαιδευτικούς. Επίσης επισκεπτόμαστε σχολικές ομάδες υλοποιώντας βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια που εμπλουτίζουν το έργο των εκπαιδευτικών και τις σχολικές δραστηριότητες των παιδιών.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών – Κέντρα Μελέτης

Η εμπειρία και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σχεδιάζουν για τα ΚΞΓ και τα Κέντρα Μελέτης εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο στις ανάγκες σας. Επίσης υλοποιούμε θεματικά βιωματικά εργαστήρια, ώστε να γιορτάσετε με έναν ξεχωριστό τρόπο! (Χριστούγεννα, απόκριες, παγκόσμιες ημέρες κτλ). Οργανώνουμε για σας πρωτότυπες δράσεις για open day events και για γιορτές αποχαιρετισμού.

Φροντιστήρια Μ. Ε.

Στηρίζουμε το έργο των εκπαιδευτικών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης σχεδιάζοντας προγράμματα και υλικό που ανταποκρίνονται στις καθημερινές διδακτικές τους ανάγκες. Παράλληλα οργανώνουμε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και ειδικά προγράμματα για εφήβους, έχοντας πάντα ως στόχο την αναβάθμιση της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Δήμοι – Μουσεία – ΜΚΟ

Η πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εξασφαλίζει τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων που διευκολύνουν ή εμπλουτίζουν το έργο των ΜΚΟ και των Δήμων. Ταυτόχρονα η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε Μουσεία που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στα προγράμματά τους πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και πρωτότυπες δράσεις.

Εταιρίες- Καταστήματα – Ξενοδοχεία

Φιλοσοφία μας είναι ότι μαθαίνουμε πολλά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και μια ανοιχτή εκδήλωση ή ένα διαφημιστικό προϊόν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να μάθουμε κάτι καινούριο, διασκεδάζοντας!