Συνεργασίες

Ο ορθός σχεδιασμός ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος απαιτεί τη συνδρομή των ειδικών. Μέσα σε αυτή τη φιλοσοφία το 4e-project καλωσορίζει ειδικούς συνεργάτες που ενισχύουν την τεκμηρίωση του σχεδιασμού και την πληρότητα της υλοποίησης.

 • Σύλλογος Νέων Ιατρών

  sni

  Ο Σύλλογος Νέων Ιατρών δραστηριοποιείται από το 2009 και προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο. Από το 2015 συνδράμει εθελοντικά και στη δημιουργία προγραμμάτων για το 4e-project στηρίζοντας την  άποψη ότι οι βάσεις για μια αγωγή υγείας μπορούν να τεθούν ακόμα και από τις πιο μικρές ηλικίες.

  Σύλλογος Νέων Ιατρών - Ιστοσελίδα
 • Cheek Bones

  TheArtProject2

  Η Εύη Δόβελου, η Ελένη Ευταξοπούλου και η Αγγέλικα Σταυροπούλου αποφοίτησαν από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ”Αρχή” της Νέλλης Καρρά το 2009.

  Στις 21 Απριλίου 2010 συνέστησαν  την ομάδα  “CHEEK-BONES”.

  Το Μάιο του 2010 συμμετείχαν στο Βοb Theatre Festival, στο Scratch Night, στο θέατρο ”Χώρα” που διοργάνωνε η θεατρική ομάδα AbOvo, όπου απέσπασαν το πρώτο βραβείο επιτροπής και κοινού. Το έπαθλο ήταν η πρεμιέρα τους στο θέατρο ”Χώρα” το Σεπτέμβριο του 2010 της παράστασης ”Το αγόρι που κλώτσαγε”, σε δική τους παραγωγή, σκηνοθεσία και ερμηνεία. Το Νοέμβριο του 2010 παρουσίασαν την παράστασή τους στο θέατρο ACT στην Πάτρα και το Δεκέμβριο στο Δημοτικό θέατρο Δήμου Κορινθίων.

  Τον Ιανουάριο του 2011 τους φιλοξένησε ο Χώρος Πολιτισμού @Ρουφ για 8 παραστάσεις.

  Το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, έπαιξαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας και στο θέατρο ”Σοφούλη”στη Θεσσαλονίκη.

  Το Μάιο του 2011 παρουσίασαν ένα απόσπασμα ,work in progress, της νέας τους δουλειά με τίτλο ”’Ενας κόμης στον Άδη”, σε δική τους συγγραφή, στο πλαίσιο του Bob Theatre Festival στο θέατρο ”Χώρα”, για να το παρουσιάσουν, έτοιμο πια ως ολοκληρωμένη παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στα πλαίσια του Low Budget Festival. Έπειτα, αρχές του 2012 επισκέφτηκαν ξανά το θέατρο Χώρα και ταξίδεψαν στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη.

  Το Φεβρουάριο του 2013 μετέφρασαν, διασκεύασαν, σκηνοθέτησαν και ερμήνευσαν την παράσταση ”Οι Παίκτες”, του Νικολάι Γκόγκολ στο Bios.
  Το 2013-2014 η ομάδα  ”CHEEK-BONES”  με μέλη την Εύη Δόβελου, την Αγγέλικα Σταυροπούλου και το Στέφανο Αχιλλέως, έγραψαν, σκηνοθέτησαν και έπαιξαν στην παράσταση “ Πυρηνική Οικογένεια”,  στο Βυρσοδεψείο στο πλαίσιο του 1ου και 2ου Site Specific Festival και στη συνέχεια στο Bios στο Bob Theatre Festival και στο θέατρο “Act” στην Πάτρα.

  Τον Ιούνιο του 2015, με αφορμή την εικαστική έκθεση Strange Cities στη Διπλάρειο Σχολή πραγματοποίησαν θεατρικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με τίτλο “Ένα ταξιδιώτης σε παράξενες πόλεις”.

  Το 2015-2016 η Εύη Δόβελου και η Αγγέλικα Σταυροπούλου παρουσίασαν το “Bloom”, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρακατσάνη στο Βios και στο θέατρο 104.

 • Ελενα Σταυροπούλου

  TheArtProject1

  Η Έλενα Σταυροπούλου είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) σπούδασε στη συνέχεια για το μεταπτυχιακό της: ‘Performance’ στο London Contemporary Dance School-The Place.

  Είναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών. Συνεργάζεται με τη Jasmin Vardimon Company-London με τις παραγωγές ‘Yesterday’ και ‘7734’.

  Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις της Hellenic Dance Company σε χορογραφίες των: Λίντα Καπετανέα-Josef Frucek, Jasmin Vardimon, Νανά Βάχλα,Martha Graham. Χόρεψε μεταξύ άλλων στα: ”Eyes in the colours of the rain”-Rootless Root, ”Sunday”-Λία Τσολάκη-Robyn Schulkowsky-Goethe Institut AThen , ”Around”-Λία Τσολάκη-Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ”Lights on you”-Τζένη Αργυρίου, ”City to city cabaret”- Seke Chimutengwende. Χορογράφησε και χόρεψε στα: ”Once upon a space”, ‘΄1+1+1=1” με τους Eddie Lame και Camilo Bentancor, ”Upstairs the knowledge scale”- με τον Eddie Lame, ”Promenade”- Σχολή Καλών Τεχνών-στο πλαίσιο του Athens Video Dance Festival. Χορογραφεί και συμμετέχει στη θεατρική ομάδα ”Cheek Bones” και στην χορωδία ”opus femina”.

  Επιμελήθηκε την κίνηση και τη χορογραφία στη θεατρική παράσταση ”Σαν το μικρό Πρίγκηπα”- Ευθύμης Χρήστου-Ιανός. ‘Έχει κάνει μουσικές σπουδές στο πιάνο-θεωρία μουσικής-αρμονία και ασχολείται με το τραγούδι. Διδάσκει σύγχρονο χορό και κίνηση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Dancing to connect’ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, όπως και σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές χορού.

 • Lemki

  Lemki1

  Η Lemki είναι απόφοιτη της σχολής του Σπύρου Ορνεράκη, γελοιογραφίας και εφαρμοσμένων τεχνών, καθώς και γραφίστρια ηλεκτρονικού εντύπου από Δημόσιο ΙΕΚ. Έχει δημοσιεύσει κόμικς στο ένθετο περιοδικό 9 καθώς και στον Γραφίστα.

  Δημιούργησε δύο αποκλειστικά δικούς της καρτούν ήρωες, τον Μόρκι και τον Μοζ, με τους οποίους ζει σαν οικογένεια την τελευταία δεκαετία.

  Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια με τον σχεδιασμό ιδεών καθώς και την προσαρμογή τους σε ψηφιακή στάμπα ,εξειδίκευση η οποία αποτέλεσε και την κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια .Δημιούργησε τον δικό της επαγγελματικό, εμπορικό χώρο τον οποίο και διατήρησε για 5χρόνια :ψηφιακή στάμπα πάνω σε T-shirts και καλλιτεχνικό εργαστήρι και στη συνέχεια στο εκπτωτικό χωριό  McARTHURGLEN ATHENS, ακριβώς στο ίδιο αντικείμενο.

  Δεν άργησε να στραφεί στο χώρο του παιδιού και την μετάδοση χρώματος και σχεδιασμού καρτούνς ,αφού αποδείχτηκε ένας τομέας εξαιρετικά ενδιαφέρων για την ίδια. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Hellexpo στη Θεσσαλονίκη σε καλλιτεχνικά εργαστήρια στον τομέα του σκίτσου. Ο παιδικός  κόσμος και την ενασχόλησή της με αυτόν, αποτελεί την μεγάλη της αγάπη επικοινωνώντας  μέσω του σκίτσου και των καρτούνς. Ασχολήθηκε επίσης με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Καρτούνς , μολύβια,  ξυλομπογιές, μαρκαδόροι,ψηφιακός χρωματισμός,  ακρυλικά ,πενάκι, ιστορίες, στριπάκια, κόμικς είναι τα μέσα με τα οποία εκφράζει την αγάπη της για το σκίτσο και το παιδί.

  Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με το 4e- project:

  • Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες.
  • Παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού.
  • Σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στον τομέα του σκίτσου.

  Οι γραμμές , οι καμπύλες, η φαντασία , τα χρώματα, οι φανταστικοί ήρωες και το περιβάλλον τους, τα καρέ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στον τρόπο επικοινωνίας του ίδιου του καλλιτέχνη με το παιδί.

  Δουλειές της Lemki  μπορείτε να δείτε:
  portfolio: behance.net/lemkitheochari
  Facebook : Lemki Theochari
  Instagram: lemkiteo
  Twitter: lemki teo

 • Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού

  skaki

  Ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού από το 2014 στηρίζει και ενισχύει προγράμματα του 4e-project που στοχεύουν στη διάδοση και γνωριμία με αυτό το ευγενές άθλημα.

  Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού - Facebook
 • Harmony and Creativity

  harmony

  Τα εργαλεία του life coaching και η πολύχρονη εμπειρία της Νίκης Ορφανουδάκη και της εταιρίας Harmony and Creativity συνδυάζονται με την τεχνογνωσία του 4e-project  με αποτέλεσμα την οργάνωση εργαστηρίων για εφήβους και ειδικών σεμιναρίων για γονείς.

  Harmony and Creativity - Ιστοσελίδα
 • Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού

  Parathyro

  Το παιδαγωγικό περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού από το 2009 στηρίζει ενεργά τη δράση του 4e-project πάνω στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και στην οργάνωση προγραμμάτων  που αφορούν στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

  Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού - Ιστοσελίδα
 • TEI Αθηνών

  tei

  Το TEI Αθηνών μας στηρίζει στα προγράμματα φυσικών επιστημών με την πολύτιμη  βοήθεια του κ. Αξαόπουλου. Τα παιδιά συναντούν τον κόσμο της επιστήμης με βιωματικό και εμπειρικό τρόπο.

  TEI Αθηνών - Ιστοσελίδα