ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).

Για την επιστροφή αγορασμένων προϊόντων είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της φόρμας υπαναχώρησης και πρέπει να σταλθεί εντος 14 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα υπαναχώρησης μπορείτε να την αποστείλετε ταχυδρομικός στη δειύθηνση Ερεχθείου 55, Κορυδαλλός Αττική, Ελλάδα, 18121

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
e-mail: project@4e-project.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 21 67 005 390