3ος διαγωνισμός the book project!

Ο 3ος διαγωνισμός the book project είναι γεγονός!

Με διάθεση ποιητική και σκέψη γεμάτη μουσική, ο 3ος διαγωνισμός μας φέρνει όλους κοντά!

Μαζευτείτε ως οικογένεια, ακονίστε τα μολύβια σας και γράψτε στίχους: Ένα τραγούδι ή ποίημα που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία ή τα χαρακτηριστικά της δικής σας οικογένειας!

Αλλά…Όλες οι οικογένειες που θα στείλουν τους στίχους τους θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο: Βιβλία για όλη την οικογένεια! Τρεις τυχερές οικογένειες θα λάβουν ταχυδρομικά από 4 βιβλία (παιδικό ή εφηβικό βιβλίο, μυθιστορήματα, βιβλίο γνώσεων)

Κι επειδή η …έμπνευση περνάει κι απ’  το στομάχι, η Pizza Fan κερνάει 5 πίτσες 8 τεμαχίων την νικήτρια οικογένεια και από ένα γεύμα junior τις τρεις οικογένειες που θα κληρωθούν!

Για αυτό μην χάνετε χρόνο! Γονείς και παιδιά, ενώστε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε μαζί!

Σημαντικές ημερομηνίες: Αποστολή συμμετοχών ως 7 Δεκεμβρίου 2020.

  • Ανακοίνωση νικητήριου τραγουδιού: 21 Δεκεμβρίου 2020 (Η εταιρία μας θα επικοινωνήσει με την οικογένεια που θα έχει νικήσει για να προχωρήσει στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού σχετικά με την μελοποίηση του τραγουδιού).
  • Κλήρωση δώρου: 30 Δεκεμβρίου 2020. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
  • Δημοσίευση τραγουδιού: στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος 2021)

Δηλώσεις συμμετοχής στο project@4e-project.gr και πληροφορίες στο 216 700 5390

Όροι συμμετοχής:

  • Θα πρέπει να στείλετε τους στίχους σας πριν την αναφερόμενη ως καταληκτική ημερομηνία (7 Δεκεμβρίου 2020) στην ηλεκτρονική διεύθυνση project@4e-project.gr σε αρχείο word.
  • Στο μήνυμα σας θα πρέπει να αναφέρετε απαραίτητα ένα ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) ενός εκπροσώπου της οικογένειας, αναφέροντας και τις ηλικίες των υπόλοιπων μελών που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των στίχων.
  • Χειρόγραφα ή αποστολές σε άλλες διευθύνσεις (π.χ. με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) δεν γίνονται δεκτά.
  • Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται συνεργάτες και συγγενείς πρώτου βαθμού των συνεργατών του 4e-project και των εκδόσεων Ωρίων.