The Fun Project - Προτείνουμε για σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πριγκίπισσες και πρίγκιπες των χρωμάτων (3-5 ετών)

Κατασκευάζουμε τις κορώνες και τα σκήπτρα μας με πολύχρωμα σχέδια και πηγαίνουμε σε μια παραμυθένια χώρα. Παίζουμε ομαδικά παιχνίδια και χορεύουμε με τα χρώματα.

Πάρτι στον κόσμο των ζώων (3-5 ετών)

Υπέροχα πλάσματα του βυθού, άγρια ζώα της ζούγκλας αλλά και παράξενα έντομα έρχονται για να κάνουν το πάρτι σου ξεχωριστό! Διασκεδαστικά παιχνίδια κατηγοριοποίησης και ταχύτητας δίνουν κέφι και ρυθμό, αλλά και γνώσεις σχετικά με την προστασία των ζώων.
Επιλογές προγράμματος:

  • «παιχνίδια στο βυθό»
  • «παιχνίδια στη ζούγκλα»
  • «παιχνίδια με έντομα»

Παίξε με τον ήρωά σου (3-5 ετών)

Ο αγαπημένος σου ήρωας έρχεται στο πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό πάρτι μέσα από πρωτότυπα κινητικά παιχνίδια και παιχνίδια παρατηρητικότητας και περιγραφής. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται κάθε φορά πάνω στον αγαπημένο ήρωα των παιδιών. Διάλεξε τον αγαπημένο σου “καλεσμένο” και απόλαυσε το πιο ιδιαίτερο πάρτι της ζωής σου!

Μάγοι και μάγισσες του γέλιου (4-7 ετών)

Κορίτσια και αγόρια μπαίνουν στον κόσμο της μαγείας, μαθαίνουν κόλπα και παίζουν πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια που μεταφέρουν τα παιδιά σε ένα διασκεδαστικό κόσμο φαντασίας !

Βόλτα στο διάστημα (4-7 ετών)

Κάνουμε στάση σε όλους τους πλανήτες και παίζουμε τα πιο διασκεδαστικά κινητικά παιχνίδια και παιχνίδια παρατηρητικότητας. Άραγε τι θα συναντήσουμε σε κάθε πλανήτη;

Το πάρτι των δεινοσαύρων (4-7 ετών)

Μπαίνουμε στη χρονομηχανή και ταξιδεύουμε στην εποχή των δεινοσαύρων. Παίζουμε παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης, ανακαλύπτουμε τον αγαπημένο μας δεινόσαυρο και τον κατασκευάζουμε. Τι λες; θα έρθεις μαζί μας;

Μικροί κηπουροί (4-7 ετών)

Θες να πάρεις πτυχίο στην κηπουρική; Έλα μαζί μας να φτιάξουμε τα πιο ωραία γλαστράκια και να παίξουμε διασκεδαστικά παιχνίδια  με τα εργαλεία του κηπουρού και με πολύχρωμα λουλούδια.

Αθλητές …της πλάκας! (από 5 – 10 ετών. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες)

Μπορούμε να κάνουμε αθλητικούς αγώνες στο …σαλόνι μας; Φυσικά και ναι! Πρωτότυπες και αστείες παραλλαγές γνωστών και λιγότερο γνωστών αθλημάτων χαρίζουν διασκέδαση κορίτσια και αγόρια!

Junior chef (5-10 ετών)

Κάνε το πάρτι σου διαφορετικό και διασκέδασε με τους  φίλους οργανώνοντας παιχνίδια μαγειρικής! Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς σεφ και διασκεδάζουν ανακαλύπτοντας γεύσεις και δημιουργώντας τις δικές τους γαστρονομικές λιχουδιές.

Παράξενοι ταξιδιώτες (8-10 ετών)

Μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και γρίφους συγκεντρώνουμε στοιχεία και νοητά ταξιδεύουμε στα διάφορα μέρη. Με εισιτήριο το παιχνίδι και τη φαντασία τα παιδιά γνωρίζουν με διασκεδαστικό τρόπο ήθη, έθιμα, μουσική, χορούς, μνημεία και άλλα στοιχεία κάθε τόπου. Οι «παράξενοι ταξιδιώτες» μπορούν να κάνουν τα εξής ταξίδια:
«Ταξίδι στον κόσμο»
«Ταξίδι στην Ευρώπη»
«Ταξίδι στα ελληνικά νησιά»

Παιχνίδια  με την ελληνική μυθολογία (8-10 ετών)

Ταξιδεύουμε στην αρχαία Ελλάδα και παίζουμε εμπνευσμένοι από τους πιο γνωστούς μύθους. Παιχνίδια μνήμης, παρατηρητικότητας και ταχύτητας. Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις τους ήρωες των μύθων;

Το παιχνίδι των αποστολών (8-10 ετών)

Περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Κορίτσια και αγόρια αναλαμβάνουν διασκεδαστικές αποστολές  ως  μυστικοί πράκτορες  και παίζουν πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια που εξασκούν τις αισθήσεις, τον συντονισμό κινήσεων και την παρατηρητικότητα.

Your game night (8-12 ετών)

Η πιο διασκεδαστική βραδιά σε περιμένει με παιχνίδια μνήμης και ταχύτητας, σκέψης και γνώσεων. Ένα πάρτι για σένα και τους φίλους σου γεμάτο παιχνίδια περιγραφής, παρατηρητικότητας αλλά και …ιδιαίτερου ταλέντου θα σας μείνει αξέχαστο!

Your escape room (8-12 ετών)

Μεταμορφώνουμε το σαλόνι στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης. Λύνουμε γρίφους και βρίσκουμε στοιχεία με ένα ισχυρό όπλο… την συνεργασία. Εσύ θα καταφέρεις να αποδράσεις;


Σε όλα τα προγράμματα σου κάνουμε δώρο τις προσκλήσεις και οι καλεσμένοι σου παίρνουν ως αναμνηστικό δωράκι ένα παιχνίδι που οξύνει τη μνήμη και την παρατηρητικότητα.

Στην υλοποίηση των προγραμμάτων συμμετέχουν και έμπειροι παιδαγωγοί. Χρονική διάρκεια προγραμμάτων: 1½ – 3 ώρες.
Οι δραστηριότητες κάθε εργαστηρίου έχουν βιωματικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και προσαρμόζονται στην ηλικία και τις ανάγκες κάθε χώρου.

Προτεινόμενα προγράμματα για πάρτι – ΕΝΤΥΠΟ