Ελένη Κλημέντζου

Για να φτάσεις στον στόχο σου δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος! Πρέπει να προσαρμόζεσαι , να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι!
Brief info

Πτυχιούχος τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Γνωριμία με την Ελένη Κλημέντζου

Η Ελένη Κλημέντζου ειναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης στην παιδαγωγική και διδακτική του θεάτρου και έχει αποκτήσει Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Έχει διδακτική εμπειρία σε μονοθέσιο, τριθέσιο και εξαθέσιο δημοτικό σχολείο και ασχολείται με την υλοποίηση αλλά και την δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε παιδιά από το 2013. Έχει δουλέψει με ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια υποκριτικής, ορθοφωνίας και σπικάζ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την μεταγλώττιση. Με την ομάδα του 4e-project συνεργάζεται από το 2014 υλοποιώντας βιωματικά εργαστήρια. Είναι υπεύθυνη του προγράμματος the craft project. Έχει οργανώσει θεματικά εργαστήρια με θέμα το θέατρο και τις τέχνες.

Ασχολείται επίσης με την μουσική και το τραγούδι, έχοντας μουσικές σπουδές σε κλασική κιθάρα, θεωρία της μουσικής, φωνητική και ορθοφωνία.