Για Εταιρίες

 • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ

  1. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ!

  Εργαστήρια κατασκευών

  Τα εργαστήρια μπορούν να απευθύνονται είτε στο αγοραστικό σας κοινό ως προωθητικές ενέργειες είτε στο σύνολο των υπαλλήλων σας ως δράση της εταιρίας σας. Πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι ότι σχεδιάζουμε τις δράσεις αξιοποιώντας τα δικά σας προϊόντα.

  Εσείς επιλέγετε τη θεματική ενότητα και εμείς οργανώνουμε το εργαστήριο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση των έμπειρων υλοποιητών μας δημιουργούν με εύκολο τρόπο και με απλά υλικά κατασκευές, παίρνοντας έμπνευση από διάφορες αφορμές, όπως Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, παγκόσμιες ημέρες κ.ά.

  Με τα εργαστήρια κατασκευών μικροί και μεγάλοι βιώνουν τη χαρά της δημιουργίας, αντιμετωπίζουν στρεσογόνες καταστάσεις, ανακαλύπτουν και καλλιεργούν δεξιότητες- που ίσως δεν ήξεραν ότι είχαν- και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ

  2. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!

  Βιωματικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια

  Τα βιωματικά εργαστήρια σχεδιάζονται με άξονα τις ανάγκες κάθε ομάδας και συγκεκριμένους στόχους κάθε φορά. Προτείνονται δράσεις στις οποίες μέσα από το παιχνίδι ή το βίωμα, οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν με διασκεδαστικό τρόπο κάτι καινούριο ή μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές δημιουργώντας ξεχωριστές αναμνήσεις.

  Για κάθε περίοδο του έτους προτείνονται από την εταιρίας μας διάφορα εργαστήρια τέτοιου τύπου, τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν είτε σε δικό σας χώρο είτε σε προκαθορισμένο εξωτερικό χώρο. Εργαλεία μας είναι η διάδραση και το παιχνίδι.

  Και αυτά τα εργαστήρια μπορούν να απευθύνονται είτε στο αγοραστικό σας κοινό ως προωθητικές ενέργειες είτε στο σύνολο των υπαλλήλων σας ως δράση της εταιρίας σας.
  Με τα ψυχαγωγικά και βιωματικά εργαστήρια οι συμμετέχοντες συσφίγγουν τις μεταξύ τους σχέσεις και βιώνουν μια νέα εμπειρία, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

  ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ FAMILY DAY ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ THE FUN PROJECT KAI THE CRAFT PROJECT

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  3. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ιδρυτών του 4e-project εγγυάται τον σχεδιασμό εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

  Ανεξάρτητα από το πόσο «μικρή» ή «μεγάλη» εταιρία είστε, η ανάγκη επιμόρφωσης των ανθρώπων που σας στηρίζουν καθημερινά είναι ένα σταθερό ζητούμενο στις μέρες μας. Οι σχεδιαστές εκπαιδευτικών προγραμμάτων αναλαμβάνουν αυτό ακριβώς το έργο: να αναλύσουν τις ανάγκες κάθε εργασιακής ομάδας, να οργανώσουν ένα πλάνο επιμόρφωσης και να σχεδιάσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενσωματώνοντας όλους τους απαραίτητους επιμορφωτές.

 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

  4. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στον χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, οι οποίες επενδύουν τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.»

  Η ομάδας μας σχεδιάζει και οργανώνει προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης βασισμένα σε ποικίλη θεματολογία (π.χ. περιβάλλον, ηθική, ανθρώπινα δικαιώματα, εθελοντισμός) με τα οποία η εταιρία σας μπορεί να αφήσει το δικό της στίγμα στην τοπική και ευρύτερη κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται. Τα προγράμματα παίρνουν διάφορες μορφές όπως αυτή του κοινωνικού μάρκετινγκ και του εταιρικού εθελοντισμού.