Αρχική arrow TheBookProject arrow Διαγωνισμοί

The Book Project - Διαγωνισμοί

Βασικός στόχος του προγράμματος the book project είναι η διάδοση της δημιουργικότητας και η επικοινωνία δημιουργών και κοινού. Τον στόχο αυτόν εξυπηρετεί η οργάνωση πανελλήνιων διαγωνισμών συγγραφής διαφόρων λογοτεχνικών ειδών, που γίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα του 4e-project. 
Ακονίστε τα μολύβια σας και πάρτε μέρος σε μια πρωτότυπη δημιουργική δράση!


Ο 3ος διαγωνισμός the book project  είναι γεγονός!

Με διάθεση ποιητική και σκέψη γεμάτη μουσική,
ο 3ος διαγωνισμός μας φέρνει όλους κοντά!

Μαζευτείτε ως οικογένεια, ακονίστε τα μολύβια σας και γράψτε στίχους:  Ένα τραγούδι ή ποίημα που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία ή τα χαρακτηριστικά της δικής σας οικογένειας!

Τριμελής επιτροπή θα επιλέξει τους καλύτερους στίχους οι οποίοι και θα μελοποιηθούν  από τους μουσικούς μας! Η οικογένεια που θα νικήσει θα ακούσει το τραγούδι της από τη συχνότητα διαδικτυακών ραδιοφώνων και θα το δει δημοσιευμένο σε άρθρο και στο cd του περιοδικού «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού», στο ανοιξιάτικο αφιέρωμα για την οικογένεια.

Αλλά…Όλες οι οικογένειες που θα στείλουν τους στίχους τους θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο: Βιβλία για όλη την οικογένεια! Τρεις τυχερές οικογένειες θα λάβουν ταχυδρομικά από 4 βιβλία (παιδικό ή εφηβικό βιβλίο, μυθιστορήματα, βιβλίο γνώσεων)

Κι επειδή η …έμπνευση περνάει κι απ’  το στομάχι, η Pizza Fan κερνάει 5 πίτσες 8 τεμαχίων την νικήτρια οικογένεια και από ένα γεύμα junior τις τρεις οικογένειες που θα κληρωθούν!

Για αυτό μην χάνετε χρόνο! Γονείς και παιδιά, ενώστε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε μαζί!

Σημαντικές ημερομηνίες: Αποστολή συμμετοχών ως 7 Δεκεμβρίου 2020.

• Ανακοίνωση νικητήριου τραγουδιού: 21 Δεκεμβρίου 2020   (Η εταιρία μας θα επικοινωνήσει με την οικογένεια που θα έχει νικήσει για να προχωρήσει στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού σχετικά με την μελοποίηση του τραγουδιού).
• Κλήρωση δώρου: 30 Δεκεμβρίου 2020. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης 
• Δημοσίευση τραγουδιού: στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος 2021)

Δηλώσεις συμμετοχής στο και πληροφορίες στο 216 700 5390

Όροι συμμετοχής:

• Θα πρέπει να στείλετε τους στίχους σας πριν την αναφερόμενη ως καταληκτική ημερομηνία (7 Δεκεμβρίου 2020) στην ηλεκτρονική διεύθυνση σε αρχείο word.  
• Στο μήνυμα σας θα πρέπει να αναφέρετε απαραίτητα ένα ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) ενός εκπροσώπου της οικογένειας, αναφέροντας και τις ηλικίες των υπόλοιπων μελών που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία των στίχων. 
• Χειρόγραφα ή αποστολές σε άλλες διευθύνσεις (π.χ. με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) δεν γίνονται δεκτά.
• Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται συνεργάτες και συγγενείς πρώτου βαθμού των συνεργατών του 4e-project  και των εκδόσεων Ωρίων.Αποτελέσματα 2ου διαγωνισμού the book project 2020!
Νικήτρια είναι η μαθήτρια της Α' Δημοτικού Βλάχου Χαριτίνη-Δέσποινα με το παραμύθι της: "Πράξε όπως η σοφή κουκουβάγια!" Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!


The Book Project - Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού


Τι μπορεί να έχει συμβεί;Τι βλέπουμε και τι φανταζόμαστε με αφορμή αυτή την εικόνα;
Γράψε το δικό σου παραμύθι και πάρε μέρος στο
2ο διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού the book project!


Ο 1ος διαγωνισμός παραμυθιού ολοκληρώθηκε και με τη συμμετοχή των εικονογράφων-μαθητών!

147 έπαινοι, 35 βραβεία και δώρα, 5 νικητήρια σχολεία και πολλές πολλές υπέροχες ζωγραφιές!
Γιατί η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι ταυτόχρονα κίνητρο και στόχος μας!
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη και τη συμμετοχή!

Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.